Šarmantna i negovana, ova maca je i lenja, neodlučna i sklona prejedanju

Piše Biljana Plazinić

Foto Pixabay

Mačka u znaku Vage na svet stiže u periodu od 23. septembra do 22. oktobra. Od početka zajedničkog života, ova maca će vas šarmirati, kopirajući vaše manire i obrasce ponašanja. Neumorno i studiozno će vas posmatrati kako bi se posvetila imitiranju.

Baš kao i osobe rođene u ovom znaku, i mačka Vaga će biti veoma neodlučna. U potrazi za najudobnijim mestom, ići će od fotelje do kreveta i premeštati se sa kauča do mekanog jastuka. Uvek će joj se neko drugo mesto činiti boljim. Baš kao i žene Vage, i ova maca je prava lepotica: ima krupne, sjajne oči i srcolika usta, nežnu građu i vitke noge. Najsrećnija će biti u prijatnom ambijentu, jer voli atmosferu blagostanja. Više je lenja nego aktivna. Njena ravnodušnost može se odraziti na težinu koju ćete joj u poznim godinama teško kontrolisati. Ova maca ponekad je toliko debela da joj se noge ne vide. Zbog gurmanskog duha i lenjosti neće biti sasvim zdrava, iako će delovati srećno. Da stvar bude gora, njen apetit uvek će biti savršen. Povedite računa o svojoj kućnoj ljubimici i njenoj težini!

Pročitajte još Macka devica hedonista i cistunica

Šarmantna i inteligentna, maca Vaga je veoma osetljiva ako dugo vremena provodi sama. Uvek će vas čekati pred vratima.

Zahvaljujući razigranom mužjaku Vagi imaćete mnoge neprospavane noći.

Ova maca vešta je u namamljivanju plena, ali kad treba da preduzme akciju, neodlučnost je blokira. Počinje da odmerava prednosti i mane poduhvata. Ako ima bilo kakve sumnje u vezi sa lovom, samo će se poigravati sa potencijalnim plenom.

Mačka Vaga je pedantna i elegantnai uživa u ljubavi svih ukućana. Njena boja je tamnoplava.

Kraljevski, zar ne?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *