Inteligentna je, intuitivna i snalažljiva, voli vlasnika ali to retko pokazuje, gotovo nikad ne boluje, ali kad se razboli, znajte da je to stanje ozbiljno

Piše Biljana Plazinić

Foto: Pixabay


Maca u horoskopskom znaku Škorpije stiže na ovaj svet u periodu između 23. oktobra i 21. novembra. Ona je strastvena i magnetski privlačna. Deluje da ne želi da se sprijatelji sa vama, ali ako vam pođe za rukom da je „umilostivite“, imaćete večnog i vernog prijatelja.

Veoma je inteligentna i snalažljiva i voli da „posluje“ po kući. Ne treba da vas iznenade njeni postupci i način na koji „sređuje“ stvari. Ume da bude tajanstvena i nedokučiva, a ponekad će vam se učiniti da je podmukla. To je međutim samo njena maska. Ona se tako brani. Ume da pokaže ranjivost i nesigurnost, zbunjenost i trapavost.

Bez obzira na prilagodljiv karakter, ova mačka ostaje misterija svojoj porodici i vlasniku

Veoma je lepa, ima mišićavo telo i izražajne oči. Poznavaoci mačaka kunu se u to da je tipična predstavnica ovog horoskopskog znaka crnodlaka maca sa hipnotišućim zelenim očima. Hladnokrvna je i često nezainteresovana za dešavanja koja proceni nebitnim.

Interesantno je da voli šetnje van doma, čak i pristaje da je vodite na povocu. Uglavnom je dobrog zdravlja, ali kad se razboli, znajte da je to ozbiljno. Zato na najmanji znak promene njenog zdravstvenog stanja odmah idite veterinaru. U takvim okolnostima, njen karakter potpuno se menja i postaje mazna i poslušna jer je bespomoćna. Sažaljivost je njena glavna osobina koju ispoljava ako njen omiljeni član porodice padne u postelju.

Pročitajte još Macka vaga lepotica sa velikim apetitom

Veoma je izdržljiva i uporna, pogotovo ako nešto žarko želi. Tada se trudi da dobije željeno, bez obzira na prepreke i zabrane. Velikodušna je i saosećajna, odani je prijatelj, ali jao onome ko joj se zameri! U stanju je dugo da čeka i smišlja osvetu koju će krivac pamtiti do kraja života.

Voli da privlači pažnju pojavom i ponašanjem. Uporna je do krajnjih granica izdržljivosti, ali je i veoma oprezna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *