Ova maca obožava vodu: ako ne živi na moru, pronaći će bilo koji vodeni izvor koji će joj ublažavati nostalgiju

Foto Pixabay

Mačke koje dođu na svet u periodu od 20. februara do 20. marta biće pod uticajem horoskopskog znaka Riba kojim vlada planeta Neptun. Boja koja najbolje „ide“ uz mačku Ribu je zelena. 
Ovu macu teško je pratiti:. Ponekad je nemoguće shvatiti njene poteze. Ona kao da ima dvostruku ličnost. Istovremeno je stabilna i nedosledna, zabavna i ćudljiva, raspoložena i nedodirljiva. Dvostruki karakter je njena tipična osobina. U tom „pretvaranju“ je veštija i od najlukavijeg čoveka. Ume da bude nežna, poslušna i prilagodljiva. Fizički je neugledna, neupadljive boje i tanke i meke dlake. Ipak, krase je graciozni pokreti i hod kojim pokazuje da je ipak „dama u srcu“.


Pročitajte još Mačka u znaku Vodolije

Maca Riba mnogo voli more i vodu uopšte. Ako je rođena u gradu ili na selu, ljubav prema vodi će nadoknađivati boravkom ispod česme ili kraj baštenskog creva. Njenu nostalgiju za vodom popunjavaće zvuci iz slavine i posete kupatilu.

Često će „pomagati“ vlasniku prilikom pranja sudova. U kišnim danima izlaziće napolje, ne obazirući se na mokro krzno i  vlažne šape. Biće joj jedino važno da bude napolju, sjedinjena sa kišom i vodom.

Tolerantna je prema drugim kućnim ljubimcima i članovima porodice. Voli celodnevne „dremke“. Uporna je i uvek dobije ono što traži. Iako voli lutanje i pogled koji puca prema morskom plavetnilu, ukusni obroci i udoban život će joj ipak biti draži.

Vlasnici u znaku Lava i Škorpije izuzetno će se slagati sa macom RibomSve u svemu, maca Riba voli život dobrovoljnog zatvorenika. Fizički i emotivno je osetljiva. Vlasnik treba da povede računa o njenom zdravlju, jer je sklona iznenadnim oboljenjima. Treba kontrolisati i njen apetit – podložna je gojenju. Poslastica kojoj nijedna mačka Riba ne može da odoli su morski plodovi. Logično, zar ne?


Pročitajte još Mačka Jarac pravi egoista

Muški predstavnik mačke Ribe je osetljiv i nestabilan. Često pokazuje nepoštovanje prema vlasniku i ne preza od ujedanja. Radoznao je i voli da zna sve što se dešava u njegovoj blizini

Ženka Riba je umiljata, intuitivna i uvek spremna da vlasniku pripomogne šapom. Može satima sama da se zabavlja. Prija joj igra, naročito „hvatanje“ senki na ziduOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *