On je najsrećniji u blizini mora, jezera ili reke, ali će se zadovoljiti i kupanjem u bari ili kadi!

Foto Pixabay


Pas u znaku Riba, oštenjen u periodu između 20. februara i 20. marta, „vlasnik“ je dva suprotna karaktera. Sve u njegovom životu je promenljivo. Ovaj pas je veliki lenjivac. Nezainteresovan je za šetnje i igre, ali ih neće izbegavati. Ipak, on je dobar i poslušan. Osetljiv je emotivno i ponekad pokazuje „bubice“ zbog kojih ima epitet nepredvidivog i pomalo komplikovanog ljubimca.

Fizički nije prepoznatljiv ni po čemu, čak je i neugledan. Sklon je bolestima kostiju, pogotovo nogu i šapa, i ima slabe zglobove. Ukoliko se pojavi najmanji nagoveštaj hramanja, odvedite ga veterinaru.

Pročitajte još Pas u znaku Jarca


Uticaj znaka Riba najviše će se osetiti kod mešanaca. U njima su objedinjeni kvaliteti ostalih zodijačkih znakova, ali će to praviti haos u psu Ribi. Kao što se u ljudima u znaku Riba vode unutrašnje borbe, tako će biti i sa psom Ribom. Samo, njegova najjača bitka odvijaće se zbog izbora: da li spavati ili gnjurati po činiji sa hranom?Pas Riba obožava vodu i život u primorskim mestima. Najsrećniji će biti ako živi pored mora, u blizini reke ili jezera gde će moći svakodnevno da uživa u vodi. Voli vožnju čamcem. Ukoliko ne živite pored vode, omogućite svom psu svakodnevno kupanje u kadi. U šetnji ga pustite da uskoči u poneku baru! Neće se umoriti ako bude trčao kilometrima da bi pronašao neku vodenu površinu.

Kad oseti da će padati kiša, on će se uznemiriti. Isto tako će se uzbuditi kad čuje zvuk vode dok se vlasnik tušira ili pere sudove.  

Pročitajte još Pas u znaku Vodolije


Ovaj pas je veran i privržen vlasniku, ali ume da bude veoma dosadan. Nemojte ga kažnjavati ili ignorisati, jer rizikujete svakodnevnu veliku količinu tužnih pogleda!

Psu u znaku Riba najviše odgovara vlasnik Rak ili Škorpija. Vlasnik Rak će uvek tolerisati nestašluke svog „duhovitog“ ljubimca.  „Gazda“ u znaku Škorpije će obožavati svog psa Ribu i sve njegove mane proglasiće vrlinamaOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *