Razigrana i nemirna, elegantna i dugonoga, ova maca je rođeni istraživačFoto Pixabay


Maca Blizanac je veoma razigrana. Blagoslovena je darom večne mladosti. Ona je rođeni istraživač mačijeg ali i okolnog sveta. Veoma je inteligentna, živahna i puna energije. Nestalna je i dvostrukom ličnošću ponekad izluđuje vlasnika.

U komunikaciji sa porodicom sa kojom živi, deluje kao da zaista ume da govori i odaziva se na svoje ime. Ne voli da se kupa, seče nokte i izbegava higijenske tretmane. No, pokleknuće pred poslasticama i nagradama.

Ova maca kao da je sastavljena od dve životinje. Čas je mirna, čas hiperaktivna. Veoma je radoznala i njene oči kao da plivaju „na ulju“. Fizički je elegantna i dugonoga, i izvodi pokrete koje malo koje stvorenje može da izvede.

Dominantne osobine: budnost, inteligencija, hiperaktivnostMačka u znaku Blizanca je rođeni istraživač. Uvek će naći način da izađe iz doma i krene u pustolovinu. Sa energijom i živahnošću koje pokazuje, ona će gotovo celog života biti na nivou mačeta. Može se sprijateljiti sa psima i drugim mačkama. Dobrodušna je i druželjubiva. Sposobna je da brzo nauči vlasnikove komande. Ne voli ležanje i dosađivanje, raznolikost je začin njenog života. Slobodu voli više od svega i želi da joj bude dopušteno da ode kad hoće i vrati se kad poželi. Brzo joj postane dosadno, pa je stalno u pokretu. Voli igračke i razne „drangulije.


Pročitajte još Macka u znaku bika


Mužjak mačke Blizanaca je uvek u pokretu. Fizički je veoma lep i zadržava mladalački izgled do duboke starosti. Voli da se zabavlja, istražuje i ima titulu najvećeg radoznalca u horoskopu. Izdržljiv je i neumoran, pa mu traganje za zabavom nikad ne dosadi. Ženka mačke u znaku Blizanaca je šarmantna i prijateljski raaspoložena. Voli izazove i stalno pokušava da uradi nešto na drugačiji način. Promene su najvažnije u njenom životu.

Maca Blizanac je veoma emotivna. Pričljiva je i uživa u „razgovoru“ sa vlasnikom. Uredna je i vlasnik mora da vodi računa da njen posip bude savršeno čist, a mesto za spavanje meko i udobno.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *