Vlasnici kažu da je ovaj ljubimac neumoran, neposlušan i sklon svojevolji i bežanju

Foto Pixabay


Pas koji ugleda svetlost dana u periodu između 21. maja i 21. juna biće nemiran i radoznao…, kao uostalom i Homo sapiensi rođeni u horoskopskom znaku Blizanaca. Otvoreno će pokazivati raspoloženje, kakvo god bilo, pa će i vlasnika istrenirati da se prilagođava tim promenama. To je pas dvoličnog karaktera i čitavog života će se ponašati kao nezrelo štene. Sve će mu brzo postajati dosadno, pa će tražiti konstantnu pažnju vlasnika

Uvek oprezan, ali i graciozan, pas Blizanac će imati mnogo nervozne energije, zbog čega će biti u pokretu celog dana. Ako ga vlasnik satera u ćošak da miruje, drema ili razmišlja, savladaće ga dosada i pretvoriće se u nervoznu životinju koja neće znati šta će sa sobom.Štene Blizanac izazvaće haos u svakom domu. Sve će mu biti novo: ljudi, stan, bašta… A ono će pak biti više nego zadovoljno i neprekidno će istraživati novo okruženje. Pretraživaće kuću, dvorište, komšiluk… šarmirajući sve na koje bude nailazio.

Psa Blizanca je teško vaspitavati, jer je tvrdoglav. Samo strpljiv vlasnik će ga naučiti važnim psećim veštinama

Pas Blizanac biće vlasniku dostupan jedino kad je na povocu. On je veoma radoznao i stalno će lutati okolinom. Iako voli vlasnika, neće mu biti veran. Vrebaće priliku za bekstvo. Nažalost, ako u tome uspe, otići će zauvek.

Pročitajte još Pas u znaku bika

Ukoliko je vlasnik psa Blizanca rođen u znaku Lava, biće u stanju da gospodari svojim radoznalim, dvoličnim i nevernim ljubimcem.

Psom u znaku Blizanaca gospodari planeta Merkur koji mu daje epitet najbržeg ljubimca. Uticaj ove planete najjači je u rasi hrtova, pa će ovaj pas verovatno biti veoma uspešan u trkama


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *