Mršav je i dugonog, osetljiv i ćudljiv, u domu ima svoj kutak i uređuje ga u „psećem“ stilu

Foto Pixabay, Pexels (Jacub Gomez, Jodie Louise)

Pas u znaku Raka (22. 6. – 22. 7.) veoma je vezan za vodu. Voli reku, jezero, a naročito more. Kad god mu se ukaže prilika, on će uskočiti u vodu i uživati u plivanju. Ima ustaljene navike i voli da bude na jednom mestu. To je najstrpljiviji i najuporniji ljubimac, iako se stiče utisak da je stidljiv i povučen i da bi najviše voleo da ga svi ostave na miru. Ćudljiviji je i osetljiviji od mnogih ljubimaca. Kao i ljudi u horoskopskom znaku Raka, tako i pas u ovom znaku dnevno oseti milion radosti, strahova i ljutnji. Voli da bude mažen i pažen.

Mršav je i ima dugačke noge, kreće se pomalo sa strane. Ume da se prilagodi životu na bilo kom mestu. Pas Rak voli da ima svoj kutak u domu i da ga „oplemenjuje“ na „pasji način“. To znači da će dovlačiti iz prirode grane i kamenje, razne sitnice pa čak i kosti.  Voli i da „pozajmljuje“ stvari od vlasnika, pa se nemojte čuditi ako u njegovom kutku pronađete lične predmete.

Pas u znaku Raka veoma voli decu i izuzetno je vezan za njih

Bez obzira na neobično ponašanje psa Raka, on je divan ljubimac, sasvim odan vlasniku. Voli da uči i izvršava zadatke. I treninzi će mu predstavljati pravo zadovoljstvo. Kad bude sazreo, odbaciće znanja koja ne smatra važnim. To može veoma da iritira vlasnika.

Pas Rak najbolje se slaže sa vlasnicima u znaku Riba ili Škorpije. Vlasnik Strelac trebalo bi da izbegava gajenje ljubimca u znaku Raka, jer se vodeni i vatreni znaci ne slažu najbolje

Jodie Louise/Foto Pexels

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *