Dominantna u svakoj prilici i prema svakome, voli igru i zabavu, mazna je, verna, ljubomorna i posesivna

Foto Pixabay

Mačka u horoskopskom znaku Lava na svet stiže između 23. jula i 22. avgusta. Uvek i prema svima pokazuje superiornost. Društvena je, voli igru i zabavu. Ponekad se opušta kroz čudne rituale, poput jurnjave za sopstvenim repom ili blagog grickanja kandži. Svaki njen potez pokazuje ponašanje koje priliči vladarima u svetu četvoronožaca. Osim što se ponaša kao monarh, mačka Lav i fizički podseća na kralja životinja. Ima divnu, gustu dlaku, skladno telo i graciozan korak. Dugodlake predstavnice ovog znaka, pogotovo persijske rase, imaju lepe pokrete i karakter, fizički su zdrave i prilagodljive.

Stalno će zadavati glavobolju vlasniku, jer vole da se penju po krovovima i drveću

Dom u kome živi maca Lav je njena oaza mira i spokoja. Voli udobnost, proslave i svečanosti na kojima ima glavnu ulogu. Odličan je zabavljač i svakoga će šarmirati. Umiljavaće se omiljenoj osobi kojoj će skakati u naručje. Lavovi su po prirodi ljubomorni, pa će i mačka ovog znaka pokazati posesivnost, pogotovo ako u domu ima još kućnih ljubimaca. Njena želja da je svi primete ogledaće se u prevrtanju do iznemoglosti, budalastim potezima, penjanju na vlasnikove noge… Prema nepoznatim ljudima će biti i nametljiva, samo da bi bila u centru pažnje.

Pročitajte još Macka rak samoca je njen svet

Ljubav prema luksuzu će se ogledati i u mestu na kojem spava – najviše voli udobnu korpu ili veliki mekani jastuk. Kad je gladna, to stavlja do znanja jasno i glasno, pri čemu joj nije bitna količina hrane, već kvalitet. Ne voli ostatke sa stola, ali će rado pojesti lep, specijalno pripremljen komad mesa ili omiljenu paštetu.

Ova maca će se savršeno slagati sa vlasnicima Devicom, Ovnom i Škorpijom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *