Nezavisni, dominantni, energični i neposlušni ljubitelji slobode – takve su mace kojima vlada ovaj znak

Foto Pixabay

Mačka koja stigne na svet u periodu od 21. marta do 20. aprila biće tipičan predstavnik horoskopskog znaka Ovna. Odana je, ponosna i puna samopouzdanja. Energična je i ponekad nestrpljiva, pa često prenagljuje u postupcima.

Vlasnici ovih mačaka često imaju probleme, jer im je ljubimica neposlušna. Ona želi mnogo toga, ponajviše ono što je strogo zabranjeno. Čak je i veoma agresivna u nastojanju da uzme ono što želi. Nikad neće posustati i u stanju je da besomučno traži ono što želi. 

Pročitajte Macka jarac pravi egoista

Ovan je kardinalni vatreni horoskopski znak, a boja koja mu najviše pristaje je crvena. Takva je i mačka u znaku Ovna: megdandžija, puna energije i hrabrosti. Želi da dominira u svakoj prilici. Nestrpljiva je čak i kad jede. To je najrazdražljivija i najaktivnija mačka u horoskopu. Voli avanture, juri kroz život i ostavlja tragove. Nemirnog je duha i stalno u pokretu. Fizički je graciozna i atletski građena, sa veoma kvalitetnom dlakom.

Pročitajte još Macka u znaku vodolije

Retko miruje i malo spava, voli da boravi napolju i skita unaokolo. Obožava slobodu. Kad se igra u kući, pravi haos u vidu izvučenih konaca, rasparanih zavesa, isprevrtane odeće, izgužvanih prekrivki i udubljenja na svim jastucima.

Mačka u znaku Ovna ne voli da leži u krilu svog vlasnika. Ona je verni stanovnik ulice u kojoj je obično i gospodarica.

Najviše voli život usamljenika. Iako deluje nedodirljivo, od vlasnika traži mnogo ljubavi, maženja i razumevanja.

U slučaju da vlasnik povisi glas na nju, patiće više zbog emotivnih „modrica“ nego da je dobila po leđima.

Svoja najdublja osećanja najverovatnije će iskazati sama sebi, na najvišem krovu ili u najmračnijem budžaku. Ne voli druge kućne ljubimce. Ako u domu ima još životinja, treba da budu fizički odvojene.

Vlasnik u znaku Lava i Strelca slagaće se sa mačkom Ovnom

Pročitajte još Macka u znaku ribe

Mačor Ovan je agresivan, dominantan, energičan i nemiran. Impulsivan je i „kratkog fitilja“. Ženka u ovom horoskopskom znaku nije ništa manje nezavisna, dominantna i energična. Uz sve to je razigrana, živahna i ničeg se ne boji. Može sama da se igra satima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *