Praznična trikotaža od toplog i udobnog prediva, sa izvezenim likovima iz crtanih filmova, pravi je modni hit u zapadnoj Evropi

Izvor https://metro.co.uk/2022/01/07/hm-launches-a-new-collection-of-snazzy-knitwear-for-your-dog-15881092/

Foto H&M/Metro.co.uk

Ima li išta slađe od psa u džemperu?

Naši najverniji prijatelji četvoronošci zaslužuju svaku udobnost. Osim tople postelje, ukusne hrane, zdravstvene nege i mnogo ljubavi, oni treba da imaju i poneki lep odevni komad.

Psi se sada mogu utopliti uz H&M novu kolekciju džempera (Foto: H&M/Metro.co.uk)

Iako se smatra da su svi psi otporni na hladnoću, nije baš tako. Pojedine rase bolje se osećaju na niskim temperaturama, jer potiču iz hladnih regija planete. Mnogi evropski gradovi nisu u crvenoj zoni niskih temperatura, poput recimo Londona, ali se smatra da bi vlasnički psi ipak trebalo da budu zaštićeni toplom odećom.

U tom cilju, modni brend H&M godinama lansira garderobu za kućne ljubimce, po ugledu na modnu kuću Missguided koja je kreirala džempere za pse i predstavila ih kupcima takođe krajem minule godine.

Pročitajte još https://pet-svet.rs/stigla-je-zima-da-li-je-vasem-psu-neophodan-kaputic/

Džemperi sa likovima iz crtanih filmova su šareni i elegantni i ima ih u svim veličinama (Foto: H&M)

H&M džemperi za pse inspirisani su junacima crtanih filmova. Na džemperićima od visokokvalitetnog akrila i poliestera šepure se izvezeni likovi, poput Snupija i Mikija Mausa, a tu su i mali irvasi. Kompanija H&M pravi odevne predmete za pse svih veličina. Svaki komad dostupan je u raznim bojama – beloj, sivoj, bež, lila… pa vaš pas može svakog dana u nedelji da šeta u novoj „kombinaciji“.

Svaki džemper ima rebrastu kragnu, odnosno rolkicu te će psu biti toplo i udobno sve do – ušiju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.